Old "asl pls"

Intalniri, relatii, se pot posta si poze

Re: Old "asl pls"

Mesajde fabius pe Sâm Mai 31, 2008 3:33 am

Intrebarea pe care ati ocolit-o era daca ati inceput vreo relatie cu cineva conoscut pe mirc.
Raspunsul meu este da, dar tipa era in scoala cu mine si o cunosteam deja din vedere. Oricum asta se intampla in cls a7-a :lol: si nu a fost in urma unui "asl pls"
Nu folosesc si nu am folosit niciodata expresia asta.
Majoritatea iti dau cu flit din prima daca o iei cu asl pls :lol:
Tin minte ca aveam un fel de "asl" politicos, adica incepeam intai sa vorbesc cu persoana respectiva, de sex imi dadeam seama dupa nick, dupa ce vreme o intrebam "esti din orasul cutare ?" si bineinteles ca raspundea fie "da" fie "nu, sunt din ...." dupa alte cateva replici intrebam si de varsta :)
Hai raspundeti si voi la intrebarea fetei.
Care ati agatat pe mirc ? :lol: hai mana sus :!:
fabius
Colonel

Mesajde blazata pe Sâm Mai 31, 2008 12:46 pm

intrebarea era cat se poate de simpla: ati inceput o relatie(care a rezista sau nu) cu o persoana cunoscuta pe IRC?
blazata
Soldat

Mesajde fabius pe Mar Iun 03, 2008 3:33 pm

blazata scrie:intrebarea era cat se poate de simpla: ati inceput o relatie(care a rezista sau nu) cu o persoana cunoscuta pe IRC?

Pai eu ti-am raspuns.
Ia raspunde si tu acum :P
fabius
Colonel

Mesajde Paul pe Mar Dec 15, 2009 12:34 pm

MONA scrie:Pana acum nimeni n-a avut balls?

21 / F / Gura Humorului

Buna ... MONA, ne stim, ca si eu sunt din Gh .... da-mi un pm ... sunt curios sa vad cine ejti (poate te cunosc si nu-mi dau seama)... poate iesim la o cafelutza :D :D ... bafta
Centrul de Informare şi Promovare Turistică - join us on channel #Gura-Humorului
Suntem pricepuţi la toate şi buni, câteodată, la nimic. Ne dăm cu părerea despre absolut tot, ..mă enervează ăștia gen BĂGĂTORI de SEAMĂ și mâncători de ... fără supărare !
Paul
Caporal

Locaţie: Gura Humorului - Suceava

Mesajde BiGBaD pe Joi Apr 29, 2010 10:14 am

blazata scrie:Ati avut succes la asl pls vreodata? Ati inceput o relatie cu o persoana cunoscuta pe irc?

Vad ca nu s-a discutat de o luna si ma bag in seama :D

Succesul nu cred ca e legat de asl pls..... ci de cum continui dupa.....

Cat despre "relatii" nuj daca se pot numi asa...... dar da, au fost..... :mrgreen:
It's NICE to be IMPORTANT but it's more IMPORTANT to be NICE.
BiGBaD
Soldat

Locaţie: Suceava

Anterior

Înapoi la Matrimoniale