Parere! L-ati Vota pe GIGI BECALI ?

Tinand cont ca suntem in Romania, avem politica la sectiunea Divertisment

PNG si GIGI BECALI

Mesajde carlos pe Mar Apr 29, 2008 10:56 pm

Ce parere aveti despre Becali aka. George Becali l-ati vota ? n-as vota nici psd nici pnl nici nimic ....

Imagine
carlos
General

Locaţie: Suceava

Re: PNG si GIGI BECALI

Mesajde zlb pe Mie Apr 30, 2008 2:50 pm

Si eu l-as vota, daca a doua zi ar trebui sa parasesc Romania si n-as mai avea nici un prieten sau ruda pe-aici de care sa-mi pese :mrgreen:
zlb
Plutonier

Mesajde fabius pe Mie Apr 30, 2008 6:17 pm

Daca Gigi Becali ar iesi presedinte, am face un pas spre comunism.
Chiar daca tot spune ca este impotriva comunismului, este comunist fara sa isi dea seama, si asta se vede din declaratiile lui:
"cand o sa fiu eu presedinte toti arbitrii vor ajuta pe steaua, si va iesi campioana an de an"
"o sa vada cutarescu ce pateste cand o sa fiu eu la puter..."
"vor vedea cei de la CFR ce o sa se intample cand o sa fiu eu la conducerea tarii"
si numai declaratii de genul...
sunt multe, nu mi le amintesc acum pe toate.
Cum ar putea sa fie presedintele romaniei un cioban care nici macar nu stie sa vorbeasca ?
fabius
Colonel

Mesajde zlb pe Mie Apr 30, 2008 7:28 pm

becali l-o dat afara pe Bunica de la Buzau pentru ca o dat gol cu Steaua si si-o facut datoria de jucator al Buzaului...asta spune cam tot despre el si mai sunt si alte exemple, chiar in Suceava l-o pus pe un bodyguard sa-l articuleze pe unul care il huiduia
zlb
Plutonier

Mesajde carlos pe Mie Apr 30, 2008 8:32 pm

Nu l-a articulat ma , da ala era mut de beat si pus pe scandal , taran obosit si era normal ca bodyguarzi lui sa intervina si sa-l dea la o parte nu ? :twisted: isi permite omu cam asta e situatia :)
carlos
General

Locaţie: Suceava

Mesajde CwF-miku pe Joi Mai 01, 2008 8:41 pm

Daca te`ai gandi el nu ar mai fura..Zic ca are destule.. fata de ceilalti care fura pe nesimtite..Eu l`as sustine daca am sa am chef de vote !!! :lol: :lol: :lol: voteaza pe nea Becali.. (daca vede Gigi si imi face un cadou :oops: :oops: )
CwF-miku
Soldat

Locaţie: SUceva

Mesajde fabius pe Vin Mai 02, 2008 12:49 am

CwF-miku scrie:Daca te`ai gandi el nu ar mai fura..Zic ca are destule.. fata de ceilalti care fura pe nesimtite..Eu l`as sustine daca am sa am chef de vote !!! :lol: :lol: :lol: voteaza pe nea Becali.. (daca vede Gigi si imi face un cadou :oops: :oops: )

Nu ar mai fura ?
Pai tu nu vezi cat fura acum cu steaua ?
Si chiar daca nu ar mai fura... am ajunge sa fim ca pe vremea lu' nea Nicu, Dumnezeu sa-l ierte.
Stingerea la 10, toata lumea sa tina cu steaua...
N-ai vazut ca el nu-i normal ?
Cum i se pune pata pe careva de la echipa, gata il da afara sau il trimite la echipa a2-a, se baga peste antrenor, ca doar e steaua lui... cel putin asa crede el, defapt steaua este a suporterilor. Asa ar face si cu tara, o sa creada ca Romania este a lui daca ajunge presedinte.
Nu vezi ca tot ii trage cu biserica ? Ca ala e tuns nu stiu cum... ca ala se duce noaptea in cluburi...
Am ajunge chiar ca pe vremea comunismului, stingerea la 10, carare intr-o parte, si pieptanul in buzunarul de la camasa :lol:
L-am mai vazut eu intr-o emisiune TV, spunea ca daca va ajunge presedinte o sa interzica goliciunea pe strada, ca "ce-i moda asta acum cu buricu' gol si cutare..."
El o sa dea o lege prin care trebuie sa te imbraci decent :)))
E nebun dea binelea.
fabius
Colonel

Mesajde zlb pe Vin Mai 02, 2008 10:26 am

Oricum va irositi voturile cu Becali ca nu va ajunge presedinte, sunt niste limite.
Ati vazut ca si in 2000 Vadim a incercat si n-a reusit.
In mileniul 3 intr-o tara europeana nu poate unul ca Becali sa ajunga presedinte.
zlb
Plutonier

Re: Parere!

Mesajde glika pe Sâm Mai 10, 2008 12:26 pm

flor|n scrie:Becali am impresia ca el joaca un rol ascuns dupa o masca pana ajunge presedinte si pe urma isi arata el fata reala.

Nu ti-a aratat destul pana acum? Mai rau de atat nu poate sa fie. La cat de prost este, nu cred ca stie sa joace teatru.
glika
Soldat

Re: Parere! L-ati Vota pe GIGI BECALI ?

Mesajde fabius pe Dum Mai 11, 2008 12:39 am

Nu are el nici o sansa sa ajunga presedinte... nici intr-o suta de ani !!!
Daca o tine tot asa, nu mai e mult pana il vedem legat.
fabius
Colonel

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Politica