cezar, tu la ce ai dat? eu am ales domeniile ECTS shi administrarea afacerilor.Sti ceva de facultatea asta? Am auzit ca sunt destul de multi pe un loc. eu sper sa intru la fara taxa dar nu stiu ce medii vor fi anul acesta.ai stat la camin sau esti din Sv? voiam sa aflu mai multe despre camine..am auzit ca studentii din anul 1 sunt cazati pe la caminele liceelor (economic, industrie alimentara).
nu stiu cat de simplu a fost specializarea ta cezar dar la calculatoare te mananca pe paine dracii
ankussica in caminul C4 cel vizavi de statia ambulantza e super tare (stiu de la colegi), uni da stau in caminul de la liceul de informatica si sunt multumiti plus ca il renoveaza acum. daca mai ai nevoie de ajutor (ghid ceva) lasa-mi id-ul hehe:d
am intrat cu bursa..shi sunt pe locul 5 acum...stiu de caminul 4 am mai auzit ca anull trecut unii studenti au fost repartizati in caminele de la licee....de ex la liceul de industrie alimentara sau liceul economic...eu as vrea la liceul economic,dar nah...as mai avea o intrebare : repartizarea in clase se face dupa medii sau in ordine alfabetica?
Repartizarea in clase ? poate vrei sa zici in grupe ca nu mai esti la liceu si nici in generala se face in ordine alfabetica de obicei se ia primul cu ultimul de la catalog si tot asa...