Universitatea Stefan Cel Mare Suceava

Recomandari, intamplari, amintiri, profesori buni, profesori rai, tot ce tine de invatamantul sucevean

Re: Universitatea Stefan Cel Mare Suceava

Mesajde is_poznasa pe Joi Sep 24, 2009 9:30 pm

lucyana scrie:
is_poznasa scrie:
buna....geografia turismului...tu?...ar fi bn daca toti ar primi loc,dar nu e posibil...sun in jur de 2000 de cereri si pana in 1000 de locuri..acum...ce o fi,o fi...

eu am primit loc la Spiru haret in internat :( ... ma tenteaza sa imi cumpar un loc in camin,...in c1 sau c4 ...

tu unde ai fost repartizata?
is_poznasa
Soldat

Mesajde carlos pe Joi Sep 24, 2009 9:44 pm

@is_poznasa nu mai da quote te rog nici tu nici lucyana.
Ce are daca e la Spiru in camin, am vazut ca au renovat caminul ala + ca e foarte aproape de facultate.
carlos
General

Locaţie: Suceava

Mesajde is_poznasa pe Joi Sep 24, 2009 10:20 pm

facand o comparatie intre SH si C4... e la o mare diferenta...
1. in c4 sunt doar 3 paturi. iar in SH sunt 4 paturi
2. in c4 platesti doar cazare (180ron cei de la buget, iar 290 ron cei de la cu taxa) pe cand la camin la SH platesti 450 ron dar ai incluse si 3 mese (nepotrivit dupa parerea mea :| ..ptr ca am si cursuri si nu pot ajunge sa mananc de 3 ori pe zi)
3 in c4 este mai mult spatiu fata de internatul SH
4...
5...

chiar azi am fost si am vazut ambele camine... si totusi am ce compara...

p.s. : de ce sa nu dau citare?
is_poznasa
Soldat

Mesajde carlos pe Joi Sep 24, 2009 11:11 pm

Asa e, ai dreptate d.p.d.v al calitatii, c4 e nou si arata destul de bine si la utilitati si tot. Si cu mesele ai dreptate, e nasol sa mananci la comanda atata timp cat exista cantina universitatii unde poti manca numai cand vrei sa mergi.
Cat despre citate, arata urat cu atatea citate pentru cine citeste ce ati vorbit si in plus se repeta exact ce scrie mai sus, daca vrei sa te adresezi cuiva anume scrii @cinevreiu.
carlos
General

Mesajde is_poznasa pe Vin Sep 25, 2009 1:56 pm

o fi aratand naspa... numai ca diferenta e urmatoarea: in momentul in care citez ce spune cineva ii apare la inbox 1 mesaj nou... cand nu citez.... e ca si cum nu s-ar mai completa ceva la discutie ...
is_poznasa
Soldat

Mesajde lucyana pe Vin Sep 25, 2009 6:54 pm

buna is poznasa...si yo tot la spiru haret...
nu se compara,e clar,dar e bn si asa....pooop...:*...poate ne vdm acolo...cz?...
lucyana
Soldat

Mesajde lucyana pe Sâm Sep 26, 2009 7:58 am

@is_poznsa uitasem...fazaa cu masa...e bn intr un fel...in plus e un program destul de flexibil la cantina de la SH...micul dejun il poti servi pana la ora 9...pranzul de la 12 la 16 iar cina de la 18 la 20..yo zic ca se poate....am vazut si alte camine sin sv(liceu)si sincera la SH e binishor...cat despre cumpararea locului...daca ai bani prea multi si n ai cf cu ei...si asa k o sa se mai elibereze locuri in campus si poate prin dec prindem si noi loc in c3(am inteles ca e aproape gata...)...deci,zic eu,merita sa ai"putintica rabdare"..
lucyana
Soldat

Mesajde is_poznasa pe Sâm Sep 26, 2009 11:18 am

luciana ... uite daca tot asa... am putea fi colege la SH de camera... bineinteles daca vrei... <in cazul in care nu imi aproba sa stau in c4... ptr ca vreau sa stau pe cale legala... adica sa merg si sa vb cu decanul sa imi aprobe cererea de transfer cumva ...> ...
is_poznasa
Soldat

Mesajde carlos pe Sâm Sep 26, 2009 12:45 pm

Asa se prescurteaza acum Spiru Haret ? SH ? Asa de jalnic a ajuns liceul ala ? :D
carlos
General

Mesajde is_poznasa pe Sâm Sep 26, 2009 2:58 pm

SH ...da :)) ...

de la aceasta prescurtare se pot intelege mai multe... dar cum in acest context este vb de Spiru Haret...->SH

chiar daca pe emblima colegiului scrie CNI (colegiul national de informatica) ...mie imi place mai mult cum suna SH ;))
is_poznasa
Soldat

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Licee si Universitati