Universitatea Stefan Cel Mare Suceava

Recomandari, intamplari, amintiri, profesori buni, profesori rai, tot ce tine de invatamantul sucevean

Universitatea Stefan Cel Mare Suceava

Mesajde carlos pe Dum Mai 11, 2008 4:20 pm

Imagine

Adresa
Universitatii 13, 720229
Suceava, ROMÂNIA
Telefon: +40 230 522978
+40 230 216147
Rectorat: +40 230 520081
Fax: +40 230 520080
Email: rector@usv.ro

Facultati: Educatie Fizica si Sport | Inginerie Alimentara | Inginerie Electrica | Inginerie Mecanica | Istorie si Geografie | Litere si Stiinte ale Comunicarii | Silvicultura | Stiinte ale Educatiei | Stiinte Economice si Administratie Publica

Departamente: Comunicatii si Tehnologii Informationale | Pregatirea Personalului Didactic | Relatii Internationale | Invatamant la Distanta | Acte de Studii | Managementul calitatii | Clubul Sportiv Universitatea Suceava | Platforma pentru Formare Postuniversitara | Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera | Biblioteca | Oficiu Juridic

Si acum ca o parere personala vreau sa spun ca majoritatea profesorile 80% dintre ei sa zicem sunt destul de emancipati , deschisi la tot felul de discutii posibil sa aveti probleme doar cu restul angajatilor secretare , administratori etc.. :) recomand cu caldura asta in cazul in care nu plecati din oras , ceea ce recomand si cu mai mare caldura :mrgreen:

Site-ul Oficial : http://www.usv.ro
carlos
General

Locaţie: Suceava

Re: Universitatea Stefan Cel Mare Suceava

Mesajde Paul pe Lun Iun 09, 2008 1:14 pm

La universitatea asta...la sectiunea Geografia Turismului...nu prea sunt deschisi profesorii asa la vorbe...park is comunisti si am o gramada de restantze(5) :((((
Centrul de Informare şi Promovare Turistică - join us on channel #Gura-Humorului
Suntem pricepuţi la toate şi buni, câteodată, la nimic. Ne dăm cu părerea despre absolut tot, ..mă enervează ăștia gen BĂGĂTORI de SEAMĂ și mâncători de ... fără supărare !
Paul
Caporal

Locaţie: Gura Humorului - Suceava

Mesajde carlos pe Mar Iun 10, 2008 1:54 pm

5 nu e o gramada de restante :)) , am avut si 8 asa ca nu tre sa-ti faci probleme in ce an de studiu esti ? cred ca esti in primul an nu ? de asta iti faci griji :)

Din 2009 vom avea si medicina la USV :mrgreen:
carlos
General

Locaţie: Suceava

universitatea stefan cel mare

Mesajde ankussica pe Lun Iul 14, 2008 5:59 pm

buna! Rog studentii/studentele de la USV sa-mi dea shi mie cateva informatii despre aceasta universitate. Sunt o viitoare studenta ;) shi as vrea sa stiu cum e la ECTS sau la administrarea afacerii. Cu ce medii se intra la bursa shi cum sunt profesorii, materiile, cursurile, etc.Ms anticipat. :D
ankussica
Soldat

Mesajde proxxy pe Mar Sep 02, 2008 3:06 pm

e jale anul asta la USV cu cazarea in camine. O mare parte din C2 si C3 vor fi renovate anul asta, deci multi studenti din afara sucevei vor avea batai de cap :x
proxxy
Soldat

Mesajde Laur88nt pe Lun Sep 08, 2008 4:27 pm

mda :) asta imi mai trebuia :)
Sunt la facultatea de Calculatoare si tehnologia informatiei, specializare: calculatoare
daca nu o sa primesc loc de cazare in camin :( 100 % cred ca renunt la facultate, alta posibilitate de cazare nu am, nu cunosc pe nimeni din suceava, si sa inchiriez un apartamen, ajunge prea scump :(

astept data de 22 a luni, atunci se afiseaza locurile in camine :|
Laur88nt
Soldat

Locaţie: Targu Neamt / Suceava

Mesajde nero pe Sâm Dec 27, 2008 6:52 pm

daca inveti e ok, daca nu tot e ok, dar trebuie sa mai pierzi cateva zile pe colidoarele si salile universitatii...ca sa te treaca
daca ai restanta abia atunci esti student...nimeni nu-i perfect
nero
Soldat

Mesajde ulver pe Joi Ian 22, 2009 8:01 pm

Nu tre sa inveti, se poate trece usor si cu plase & $$$.
ulver
Sergent

Locaţie: Bucovina

buna

Mesajde pisicutza pe Lun Apr 27, 2009 4:10 pm

as vrea sa ma inscriu la faculatatea de geografie/ deografia turismului, :? m-ar putea ajuta cineva cu niste informatii in afara de d-nele de la secretariat care nu rasp la tel.eu nu sunt din suceava sunt din bucuresti.m-ar interesa in primul rand cum se face admiterea(concurs dosare/examen),care a fost ultima medie la fara taxa cu care s-a intrat anul trecut la geografie/geografia turismului.cu cazarea cum se face.primeste toata lumea loc in camin(de obicei cum se face repartitia in camin,cat este pe luna) :?: va multumesc.astept rasp. :)
pisicutza
Soldat

Re: buna

Mesajde Paul pe Dum Mai 03, 2009 2:06 pm

pisicutza scrie:as vrea sa ma inscriu la faculatatea de geografie/ deografia turismului, :? m-ar putea ajuta cineva cu niste informatii in afara de d-nele de la secretariat care nu rasp la tel.eu nu sunt din suceava sunt din bucuresti.m-ar interesa in primul rand cum se face admiterea(concurs dosare/examen),care a fost ultima medie la fara taxa cu care s-a intrat anul trecut la geografie/geografia turismului.cu cazarea cum se face.primeste toata lumea loc in camin(de obicei cum se face repartitia in camin,cat este pe luna) :?: va multumesc.astept rasp. :)

Salut, cu cea mai mare caldura iti recomand sa nu te inscrii la nici o facultate in SUCEAVA , sincer... cauta in alta parte !!!!
Centrul de Informare şi Promovare Turistică - join us on channel #Gura-Humorului
Suntem pricepuţi la toate şi buni, câteodată, la nimic. Ne dăm cu părerea despre absolut tot, ..mă enervează ăștia gen BĂGĂTORI de SEAMĂ și mâncători de ... fără supărare !
Paul
Caporal

Locaţie: Gura Humorului - Suceava

Următorul

Înapoi la Licee si Universitati