Liceul Stefan Cel Mare

Recomandari, intamplari, amintiri, profesori buni, profesori rai, tot ce tine de invatamantul sucevean

Liceul Stefan Cel Mare

Mesajde VOiD pe Mar Apr 15, 2008 1:39 pm

Aici am invatat eu si am fost stresat de o gramada de profesori printre care Monacu la matematica.
Nu mai stiu care e atmosfera acum, dar pe vremea mea multi profesori vroiau spagi si interventii ca sa nu lase corigenti: Monacu, Teleaga, Marchitan.
Desigur erau si multi profesori buni care isi faceau treaba si explicau bine.
Oricum, ca atmosfera cred ca e cel mai fain liceu, cel putin asa era atunci.
VOiD
Soldat

Re: Liceul Stefan Cel Mare

Mesajde leonte pe Mar Apr 15, 2008 5:38 pm

Hehe, si eu am fost acolo...ce vremuri.Numai un an am facut chimie cu Teleaga, da stiu ca era hotarata si stia exact ce vroia, a luat atata spaga ca a trecut o clasa intreaga la corigente :)) Sunt curios daca mai preda Nesteriuc ( Zizi pentru cunoscatori :D )...ce meciuri am avut si cu el...
leonte
Soldat

Mesajde dodo pe Dum Apr 20, 2008 9:24 am

Imi aduc aminte de Luhan, profa de istorie, ii ziceam " nebuna" , era comedie cand intra aia in clasa.Si acum imi aduc aminte fata pe care a facut-o cand i-am pus banca in usa si nu a putut sa bage decat capul in clasa si se uita de dupa usa la noi, si toata clasa era pe jos de ras :))) Si ne-a tinut morala ora aia,si zicea le zicea colegilor ca eu si Puiu nu suntem normali, si ar trebui sa ne ajute cumva, sa ne convinga sa mergem la un psiholog ( ea vorbea foarte serios :)))
dodo
Soldat

Mesajde iuli pe Joi Apr 24, 2008 12:47 am

Baieti, Monacu e inspector. Nu mai are el treaba pe la Stefan. Am facut si eu 1 an cu el. Abia scoteam media 5 dar invatam pt. ea. Luhan e bine in sensul ca e sanatoasa fizic si atat. A ramas cum o stiti voi. Ii spui vorbe dulci despre Ceausescu, esti prieten cu ea pe viata. Marchitan al batran a iesit la pensie. Am facut o ora si cu el.. e un bun sustinator si chiar stie sa te incurajeze : "Eu sper ca voi sa luati bac-ul din prima caci eu l-am luat din a 2-a incercare".
La ce facultati studiati ? Sau ati terminat ?
the one that was. the one that is. the one that will be.
iuli
Soldat

Locaţie: Suceava, Cluj

Mesajde leonte pe Dum Mai 11, 2008 11:29 am

Sunt curios ce mai face Petrisor, mai e cu bunaciunea aia de Marcu? Ei ii spuneam "ventuza".Cu el ne cam certam.Eu l-am injurat o data la ore, m-a scos din sarite si nu m-am mai putut abtine.Dupa faza asta cand ma vedea pe strada traversa ca sa nu ne intalnim pe acelasi trotuar :D :D Eram cam inconstient pe vremea aia,si cred ca el stia asta, am spart la un moment dat toate intrerupatoarele pe langa care am trecut, si s-a dat anunt in scoala de la Monacu( era director ) fiecare clasa sa duca bani de trei intrerupatoare :D :D ca nu aveau suficiente in magazie sa le inlocuiasca.
Eu sunt la Constructii momentan, dar nu e prima incercare de a termina o facultate.De data asta sunt hotarat insa sa termin.E a treia :D 2 ani la sv la calculatoare si in Cluj as mai avea un an sa termin la fizica, da e prea urata materia acolo ca sa termin.
leonte
Soldat

Mesajde zlb pe Joi Mai 22, 2008 10:08 pm

;)
Ataşamente
colegiul_national_stefan_cel_mare2.jpg
zlb
Plutonier

Mesajde carlos pe Joi Mai 22, 2008 11:49 pm

Trupa de executie , acuma sa va zic si numele ? la 3 le stiu numele chair daca au fetele cenzurat , apropo zlb ce se mai aude de ala in tricou albastru mai are altare pe acasA mai face sacrificii ?intr-un timp arata urat tare tata ca o fantoma :mrgreen:
carlos
General

Locaţie: Suceava

Mesajde black-panther pe Vin Mai 23, 2008 10:34 am

trecut-a vremea...
este înţelept să nu te laşi surprins de un eveniment ce poate surveni oricând şi certitudinea apariţiei sale este neîndoielnică
black-panther
Soldat

Locaţie: Suceava

Mesajde Camil pe Joi Iun 12, 2008 7:14 pm

Pe ala in tricoul albastru tocmai l-am executat

http://psychometal.ro/forum/viewtopic.php?t=1666
Camil
Soldat

Mesajde zlb pe Joi Iun 12, 2008 9:53 pm

Camil dar il cunosti IRL?