camera web LIVE centrul Sucevei

Imagini si filme cu orasul si judetul Suceava

Re: CAMERA WEB LIVE ; CENTRUL SUCEVEI

Mesajde eliade pe Mar Iun 03, 2008 10:42 am

Sigur, iti trebuie o camera cu IP, asa cum este si cea de mai sus...si desigur o conexiune la internet.
Acuma, si camerele cu IP sunt la preturi foarte diferite, de la cateva sute de lei, la cateva mii sau chiar zeci de mii, in functie de performante.
Camera de mai sus este la vreo 1500 de lei cu obiectiv si soft inclus..are avantajul ca este wireless, adica nu trebuie decat alimentata la 12 V, transmisiunea efectuindu-se ca in orice retea wireless, deci trebuie sa ai o retea wireless in preajma, un acces point sau un router wireless fiind suficient.
Varianta cablata cu cablu UTP este cu vreo trei sute de lei mai ieftina si are si avantajul posibilitatii realizarii alimenarii prin cablul UTP. Si asta presupune insa un router sau un acces point compatibil POE (power over ethernet) sau un injector de 12V . In realitate e mai usor decat pare..
Scuze celor care stiu deja despre ce e vorba..
eliade
Soldat

Re: CAMERA WEB LIVE ; CENTRUL SUCEVEI

Mesajde carlos pe Mar Iun 03, 2008 11:08 pm

asta e o chestie buna daca ai wlan pe telefon am observat ca ai net moca in din ce in ce mai multe locuri in suceava , asta e lucru bun zic eu :)
carlos
General

Locaţie: Suceava

Re: camera web LIVE centrul Sucevei

Mesajde Laur88nt pe Mie Ian 21, 2009 2:13 am

Am facut ceva de genul la mine acasa cu o camera web 1.3 MP , am scos carcasa , si am facut eu una mai mica sa o pot pune pe balcon :P ( softul l-am gasit pe net ), nu faceam altceva decat sa ma uit la masinile care trec pe strada, asta din lipsa de ocupatie ca nu aveam ce face.
Laur88nt
Soldat

Locaţie: Targu Neamt / Suceava

Anterior

Înapoi la Prezentare Suceava